- Η εταιρεία μας

Η εταιρεία GlobalSol Ltd – Συστήματα Συναγερμών και Ασφάλειας, από τον καιρό της ίδρυσης της με συνέπεια και επαγγελματισμό, σοβαρότητα και αξιοπιστία ανεδείχθη σε μία κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας με αποτέλεσμα να είναι σήμερα μία από τις πιό αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα αυτό. 
Με την εμπειρία την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό του δυναμικού προσωπικού της, προσφέρει στην αγορά όλων των ειδών λύσεις ασφαλείας όπως ενσύρματα και ασύρματα συστήματα συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης CCTV με την τεχνολογία μετάδοσης της εικόνας μακριά (σε επιτραπέζιους και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptop, τηλέφωνα και τάμπλετ), συστήματα πυρανίχνευσης και ελέγχου πρόσβασης, θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.

Η Εταιρεία GlobalSol Ltd έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες συστήματα ασφαλείας σε εταιρείες, σπίτια, διαμερίσματα, εξοχικά, καταστήματα, μεγάλες αποθήκες, σχολεία, υπεραγορές και κάθε είδους υποστατικό. Σκοπός ήταν και παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο αδειούχο προσωπικό της. Η δέσμευση μας με τους εκατοντάδες πελάτες μας δεν σταματά με την πώληση και επιτυχή εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας αλλά συνεχίζεται με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη των συστημάτων σας που είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή.

 

Η GlobalSol Ltd αντιπροσωπεύει αποκλειστικά ή έχει μια ειδική συμφωνία για την πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση των Συστημάτων Ασφαλείας με ονόματα εταιρειών όπως η VISONIC, PyroGS, HORN - Longhorn, Aver Media, Merit Li-lin, Cantonk, Vivotec. Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας και υποβάλλονται με επιτυχία σε ποιοτικό έλεγχο εξασφαλίζοντας την ομαλή και μακροχρόνια λειτουργία τους.

 

Μια αποδοτική διοικητική ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία και επεξεργάζεται τις πληροφορίες, υποστηρίζει το τεχνικό προσωπικό και τους αντιπροσώπους των πωλήσεων. Ολοκληρωμένες εισηγήσεις  και προτάσεις για επίτευξη υψηλού βαθμού ασφάλειας δίνονται μετά από μελέτη του χώρου σας από τους τεχνικούς μας. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας μαζί με τον επαγγελματισμό μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, δημιουργούν το πλέγμα της επιτυχίας και της σιγουριάς στην ασφάλεια του προσωπικού και επαγγελματικού σας χώρου.

Μορφή της εταιρείας:

GLOBALSOL LTD
Εταιρεία παροχής σφαιρικών υπηρεσιών, σφαιρικών λύσεων, συστημάτων παρακολούθησης και ασφαλείας
Αριθμός ΦΠΑ 10272842K
Αριθμός εγραφής TIC No.12272842M
Διεύθυνση: Κωστή Παλαμά 15α, 7530 Ορμήδεια
Τηλ: +357 70003009